Евгени Иванов

е роден на 9 септемри 1993 г. в град Ямбол. Има бакалавърска степен "Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт", придобита във Великотърновски университет "Св св. Кирил и Методий". Магистър "Спортна педагогика".

В момента е професионален състезател на БК "Тунджа" Ямбол и учител по физическо възпитание и спорт към ПГЛПЕХТ в гр. Ямбол. Владее английски език. Несемеен.

Ямбол е изправен пред важен избор. Избор, от който зависи младите хора да останат тук, за да реализират мечтите си , за да отглеждат децата си, за да градят кариера.

 

Ямбол има нужда от промяна и тя може да стане единствено под ръководството на добър управленец.  Заставам зад кандидатурата на Валентин Ревански за кмет на Община Ямбол, защото той притежава качествата на добър управленец. Той носи в сърцето си Ямбол и милее за хората в него. Вярвам, че за Ямбол той е правилният избор и съм щастлив, че вече съм част от кандидатската му листа за общински съветници.  Като млад човек искам родният ми град  да се развива и да дава възможност и за нашето развитие. Ставам част от екипа на Валентин Ревански, защото неговите идеи за бъдещето на Ямбол са и мои идеи. А аз и младите хора в този град искаме Ямбол  не само да идва от древността със славно минало, но да отива  към сигурно и спокойно бъдеще.